Start nieuwe seizoen

tijd voor aktieWil jij ruiken aan de judosport, zelf je schoenen uittrekken en de eerste stap zetten op de judomat kom dan nu kijken en meedoen bij Judokai Born!

Snuffeltrainingen Judokai Born.

Door verschuivingen in de groepen  is er weer plaats voor nieuwe leden, deze kunnen 4 keer mee doen aan zogenaamde snuffeltrainingen en zich aanmelden tijdens de lessen bij de lesgever of van te voren even bellen met Hugo Lumens: 046-4852800.

Judokai Born legt tijdens haar lessen vooral de nadruk op het beoefenen van de judosport  op recreatief gebied. Alle basisvormen van bewegen komen daarbij aan bod, bv rollen, kruipen, stoeien, balanceren,vallen, trekken, duwen, tillen en dragen, veelzijdige bewegingen en ideaal voor de lichaamsontwikkeling van de jonge beoefenaar. Tenslotte zijn verantwoordelijkheid dragen voor elkaar, zich houden aan stringente regels en zich onderwerpen aan een vanzelfsprekende discipline grondslagen voor een formule waarmee het veilig en prettig sporten is en blijft.

De lessen vinden plaats in de dojo (judozaal) van Judokai Born in de kelder van sporthal ’t Anker te Born.

Zwarte band trainingen:

Bij Judokai Born is er ook de mogelijkheid om te trainen voor je zwarte band (of hoger).

Deze lessen worden onderwezen volgens traditionele Japanse Kodokan stijl en staan onder leiding van gediplomeerd judoleraar en 5e danhouder Hugo Lumens.

De lestijden:

Op de dinsdag beginnen de judoka’s vanaf 12 jaar om 19.15 uur weer met de judolessen voor het seizoen 2012-2013. De senioren starten op dezelfde dag om 20.15 uur. De woensdagavond is voor de jeugd van 8 tot 12 jaar van 18.45 uur tot 19.45 uur. De jeugd vanaf 15 jaar traint op de woensdag van 19.45 uur tot 20.45 uur.

Op zaterdag 18 augustus beginnen de allerkleinste judoka’s om 9.30 uur met hun eerste lessen waarna de jeugd van 8-12 jaar welkom is van 10.15-11.15 uur. De laatste lessen op zaterdag zijn voor alle judoka’s vanaf 12 jaar die een extra les willen genieten.